PAMTOUR

Adresa: Strada Știrbei Vodă, Nr. 3, parter, Râmnicu Vâlcea, 240184
Nr. Reg. Com.: J38/45/2005,
CUI: RO17120451

Cont Lei: RO90BTRLRONCRT0265517301
Cont Euro:RO40BTRLEURCRT0265517301
Banca: TRANSILVANIA

Tel.: +40 744 404 104
E-mail: info@pamtour.eu

<

Despre noi

Bine ați venit la PAMTOUR SRL, destinația dvs. de încredere pentru călătorii neuitate! Cu aproape două decenii de pasiune și experiență în spatele nostru, suntem mândri să fim un punct de referință în industria turismului.

 

De la momentul în care am deschis porțile în urmă cu aproape 20 de ani, am pus mereu clienții noștri în centrul a tot ceea ce facem. Ne-am dedicat misiunii de a vă oferi aventuri extraordinare, excursii de vis și momente memorabile în destinații exotice din întreaga lume.

 

Echipa noastră de experți în turism este aici pentru a vă ghida prin lumea minunată a călătoriilor. Cu cunoștințe profunde despre cele mai frumoase destinații, vă putem ajuta să alegeți pachetul de vacanță perfect pentru dvs. sau să vă personalizăm o călătorie unică, adaptată nevoilor și dorințelor dvs.

 

Ne mândrim cu parteneriatele noastre solide cu hoteluri, companii aeriene și furnizori locali, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune tarife și servicii de înaltă calitate. Fie că vă doriți o escapadă romantică pe o plajă tropicală, o aventură în sălbăticia unei destinații exotice sau o călătorie culturală într-un loc istoric, suntem aici pentru a face visul dvs. realitate.

 

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de călători loiali și să împărtășiți cu noi bucuria călătoriilor. Cu aproape două decenii de excelență în spatele nostru, suntem gata să vă ajutăm să creați amintiri de neuitat.

 

Descoperiți lumea cu PAMTOUR SRL. Experiență, Pasiune, Aventură – ANYWHERE!

Polita asigurare
Licenta de turism
Brevet de Turism
Certificat inregistrare
Solicita oferta